Fortrydelsesret

Bestillinger hos Superbiksen.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen, dette kan gøres ved at sende os en mail.

Når du returnere de købte varer, skal det ske i væsentligt samme stand og mængde. Som udgangspunkt må du benytte produktet på samme måde som du ville gøre i en fysisk butik inden køb. 

Det er vigtigt at varen sendes retur med original emballage. Da emballagen kan have en del af varens samlede salgsværdi. Modtager vi varer retur med synlige skader eller tegn på brug. Det kan f.eks være skrammer, ridser, snavs, mangler m.m. Som har en betydning for den samlede værdi. Det betyder at varen har fået en værdiforringelse. I så fald vil vi kunne fratrække en del af det samlede beløb, som har betydning for salgsværdien. 

Vi anbefaler at du kontakter os inden du sender varen retur. Det er vigtigt at vedlægge en beskrivelse af hvorfor varen returneres, samt et ordrenummer. Med fordel kan følgeseddel eller faktura vedlægges. 

Fortryder du inden modtagelse, så er det vigtigt at du kontakter os. Du kan ikke fortryde købet ved at afvise pakken, eller ved at undlade at hente pakken. 

Ved fortrydelsesret, betaler køber for returomkostningerne. Det er købers ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Vi anbefaler at man sender varen som forsikret pakke, da det er købers ansvar at varen kommer sikkert retur. Ved manglende returnering, kan vi forlange dokumentation for afsendelse af varen. Bemærk at vi kun modtager pakker med omdeling. Alle forsendelser uden omdeling vil ikke blive modtaget, da vi ikke har resurser til at hente pakker. 

Reklamationsret

Du har altid 2 års reklamationsret i følge købeloven.
Reklamationsret gælder omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at manglen er opdaget.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det anbefales derfor at man sætter sig ind i produktet inden man begynder at anvende det.

Når du benytter dig af reklamationsretten eller fortrydelsesretten, er det dit ansvar at varen er pakket forsvarligt ind før den afsendes, så den ikke tager yderligere skade. 

Ved modtagelse, tester vi alle reklamationer for fejl og vurdere om varen skal til reparation eller om du som kunde skal have en ny varer. 

Viser det sig derimod at fejlen skyldes forkert brug, eller at der ikke findes nogen fejl på produktet, så vil vi opkræve leveringsomkostninger, før du igen kan få udleveret din vare. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os inden du sender en vare retur. 

Returnering

Ved fortrydelsesret og reklamationer, anbefaler vi at du kontakter os på mail: info@superbiksen.dk 

Du kan med fordel bestille returfragt via vores returportal: Superbiksen returportal