Flip book element

Xiaomi Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100″

9.189,-

Skærmen er på 100″ og i formatet 16:9. Du får med det samme følelsen af ​​at være i en mindre biograf. 8-lags optisk struktur med nanoskala-præcision for lysere, livligere billeder. Kombinationen “Projector + ALR Screen” er perfekt til festlige lejligheder og at se film i dagslys.

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 2790 Kategori: Tag:
Læs mere

Xgimi MoGo Pro+ Projektor

4.949,-

Xgimi Mogo Pro+ er en lille kraftfuld bærbar Android TV-projektor, der har indbyggede dobbelte højttalere fra Harman/Kardon og stort indbygget batteri på hele 17100 mAh. 1080p Full HD-opløsning med en spilletid på op til 4 timer på en opladning.

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 2789 Kategori:
Læs mere

Hovedbørste Roborock S5 Original

139,-

Original Roborock hovedbørste til S5 og S5 Max.

Kan også monteres i Roborock S6, S6 Pure og S6 MaxV

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 3225 Kategorier: , Tags: ,
Læs mere

Xiaomi Mi Smart Projektor 2

4.449,-

Denne kompakt bærbare projektor fra Xiaomi vil overraske dig med sin billedkvalitet. Den er nem at tage med sig. Nyd et klart og skarpt billede med 1080 pixels op til 120″ med et forhold på 1,2:1, der intelligent skaber perfekte pixels med ny teknologi til projektorer samt automatisk fokus.

Med understøttelse af Android TV™ med Google Assistant og Dolby Audio™ har du de rette omstændigheder for en god film- eller spiloplevelse. Fortæl Google Assistant, hvad du vil se.

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 2788 Kategori: Tag:
Læs mere

Xiaomi Mi Laser Projektor 4K 150’’

15.549,-

Skab en fantastisk hjemmebiograf følelse i din stue med førsteklasses videokvalitet. Projektoren er udstyret med to højttalere, Android TV som styresystem og en skærmstørrelse, der kan justeres mellem 80″-150″.

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 2787 Kategori: Tag:
Læs mere

Xiaomi Mi Transportabel Fotoprinter

495,-

Med Xiaomi Mi Transportabel Fotoprinter kan du hurtigt og nemt udskrive fotos, uanset hvor du er. Rediger og send billeder direkte fra din mobiltelefon til printeren. Let og tyndt design, der er let at have med overalt.

 

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 5312 Kategori: Tag:
Læs mere

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro

499,-

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro er designet til at skabe perfekt belysning, dag eller nat, samtidig med at den beskytter dine øjne effektivt. Juster lysets farvetemperatur og intensitet, eller vælg mellem forudindstillede tilstande. Den minimalistiske lampe er desuden kompatibel med stemmestyring og har en lang levetid.

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 2786 Kategori: Tag:
Læs mere

Yeelight Smart Trådløs Lysdæmper

99,-

Lysdæmper kontakt som passer til vores Yeelight Smart WiFi pære.

Kontakten benytter batteri og har et lavt strømforbrug, den forbliver forbundet, selv når lyset er slukket. Det vil sige, at du altid er online og har mulighed for frit at styre enhederne uanset hvor og hvornår.

Lowest price at PriceRunner

Varenummer (SKU): 2785 Kategori: Tag:
Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.